CoderDojo in Wommels

30 juni 2017, van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Wommels

Kosten: Gratis toegang, wel vooraf aanmelden

Met One hour of code leren kinderen de beginselen van het programmeren. De rode vogel moet commando’s krijgen om het groene biggetje te pakken. Je kunt hem commando’s geven als: links, rechts, naar boven of naar beneden, maar ook kun je opdrachten laten herhalen. Er zijn 20 levels en aan het eind krijg je een certificaat.

Neem je laptop mee (of leen er eentje) en een print van je (gratis) ticket. Heb je geen laptop, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan proberen om een laptop/computer voor je te regelen. Limonade is aanwezig. 

Meld je aan!

Meedoen aan CoderDojo is voor iedereen tussen de 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je eerst te registreren en je daarna aan te melden. Ben je 13 jaar of ouder dan kan je dat zelf doen. Ben je 12 jaar of jonger dan moet een van je ouders je registreren. Per CoderDojo zijn er maximaal 15 deelnemers.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Registreren van 7 t/m 12 jaar

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor je ouders.

Registreren voor 13 jaar en ouder

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor jezelf.

Wanneer is er CoderDojo in Wommels?

  • vrijdagmiddag 30 juni              (One hour of code)
  • vrijdagmiddag 29 september
  • vrijdagmiddag 27 oktober
  • vrijdagmiddag 24 november