Cursus fotografie in Bibliotheek Heerenveen

4 oktober 2017, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €25,- / niet-leden €32,50

Peter Wouda

Professioneel fotograaf Peter Wouda geeft een driedelige basiscursus fotografie in de bibliotheek van Heerenveen. De cursusdata zijn de woensdagen 4, 11 en 18 oktober. De aanvangstijd is steeds 19.30 uur en de avonden worden om ongeveer 21.00 uur afgesloten.

Passie

Peter Wouda is een gepassioneerd fotograaf die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. In de cursus zal hij kort vertellen over de historie van de fotografie en behandelt hij de basiskennis en techniek. Aan de hand van voorbeelden legt Wouda uit waar op moet worden gelet bij portret-, sport- en natuurfotografie. Andere onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn lange sluitertijden, nachtfotografie, lomografie, pinholefotografie en fotojournalistiek.

Interactief

De cursus is interactief. Dit betekent dat de cursisten zelf aan de slag zullen gaan met het maken van foto’s. Peter Wouda zal de resultaten met de deelnemers bespreken.

Het maximaal aantal deelnemers aan deze cursus is 20. Van tevoren aanmelden is verplicht. De prijs van de cursus bedraagt €25,- voor leden van de bibliotheek en €32,50 voor niet-leden.