BoekStart inloopochtend Balk

8 november 2018, van 10:00 tot 11:00 | Balk

Kosten: Gratis toegang

Ontdek BoekStart! Iedere tweede donderdag van de maand is er in bibliotheek Balk een inloopochtend BoekStart van 10.00 tot 11.00 uur. Ouders met baby's en peuters zijn dan van harte welkom om te ontdekken, te spelen en te lezen!

Inloopochtend

De volgende BoekStart inloopochtend is op donderdag 8 november van 10.00 tot 11.00 uur.
Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maakt u kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor uw baby/peuter, wordt er voorgelezen en kunt u ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtend is gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!

Wanneer is er een inloopochtend?

De BoekStart inloopochtend is elke tweede donderdag van de maand en dit zijn de data: 

8 november | 13 december

BoekStart

Logo BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.
Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.