Boekstart inloopochtend in Bolsward

19 december 2018, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Bolsward

Kosten: n.v.t.

Ontdek BoekStart! In Bibliotheek Bolsward is op woensdag 19 december een inloopochtend BoekStart van 10.00 tot 11.00 uur. Ouders met baby's en peuters zijn dan van harte welkom om te ontdekken, te spelen en te lezen!

Ontdek Boekstart!

Ouders met baby's en peuters zijn dan van harte welkom om te ontdekken, te spelen en te lezen! Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maakt u kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor uw baby/peuter, wordt er voorgelezen en kunt u ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtend is gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop op woensdag 19 december van 10.00-11.00 uur gerust even binnen!

Boekstart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.