BoekStart-inloopochtend met Het Muziekbeestje

1 december 2017, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Heerenveen

Bobbi vier Sinterklaas

Vrijdag 1 december is er een speciale BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek van Heerenveen. Dan komt Het Muziekbeestje spelen met boek en muziek. Het boek Bobbi viert Sinterklaas van Monica Maas staat hierbij centraal. (Groot)ouders met baby's en peuters zijn van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom om te zingen, te bewegen én te lezen. Aanmelden is niet nodig, maar wees op tijd. De bibliotheek speelt voor Sinterklaas: de toegang is gratis.

BoekStart

Het Muziekbeestje

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leuk én leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen ouder en kind. Allemaal zaken waar de baby of peuter ook later plezier van heeft.

Tijdens de BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere ouders en wordt er voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De volgende BoekStartochtend is op 5 januari.

BoekStart-inloopochtend in Heerenveen