BoekStart inloopochtend in Heerenveen

6 oktober 2017, van 10:00 tot 11:00 | Heerenveen

Kosten: Gratis

Op vrijdag 6 oktober is er weer een BoekStart-inloopochtend in Heerenveen. Vaders/moeders, opa's en oma's zijn dan met hun baby's en peuters van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom om te ontdekken, te spelen én te lezen. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen.

BoekStart

De BoekStart-inloopochtend begint met een kort verhaaltje. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en om kennis te maken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby's en peuters. Uiteraard kunnen er ervaringen uitgewisseld worden met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leuk én leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen ouder en kind. Allemaal zaken waar de baby of peuter ook later plezier van heeft.
Voor meer info: BoekStart.nl.

De volgende BoekStart-inloopochtenden zijn op 3 november en 1 december.