CoderDojo in Heerenveen

13 oktober 2017, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

CoderDojo

Vrijdagmiddag 13 oktober is er weer CoderDojo in de bibliotheek van Heerenveen. Vanaf 15.00 uur kan de jeugd aan de slag met Scratch.

CoderDojo

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 7 tot 17 jaar.

Programmeren met Scratch

Scratch is een programmeertaal waarmee muziek, kunst, interactieve verhalen, animaties en spelletjes kunnen worden gemaakt. De deelnemers kunnen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau aan het werk met allerlei opdrachten. Het begint gemakkelijk en wordt steeds moeilijker.

Meld je aan!

coderdojo

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je eerst te registreren en je daarna aan te melden. Ben je 13 jaar of ouder, dan kan je dat zelf doen. Ben je 12 jaar of jonger, dan moet één van je ouders je registreren. Per CoderDojo zijn er maximaal 15 deelnemers.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Registreren van 7 t/m 12 jaar
Hieronder kun je een uitleg downloaden voor je ouders.

Uitleg voor 13 jaar en ouder
Hieronder kun je een uitleg downloaden voor jezelf.

Ben je al geregistreerd?
Als je al bent geregistreerd, dan kun je je direct aanmelden voor deze CoderDojo via de knop hieronder.