CoderDojo Sneek

20 september 2017, van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Sneek

Kosten: Gratis (wel vooraf aanmelden)

Het onderwerp van de eerste CoderDojo na de zomer is op dit moment nog niet bekend. Hou dus deze website in de gaten. Fijne zomervakantie en tot ziens!

Wat is CoderDojo?

CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer, en is bedoeld voor alle toekomstige programmeurs van 7-17 jaar! Bij CoderDojo kun je alles leren over programmeren. Denk hierbij aan websites, games, apps, Lego WeDo 2.0 of zelfs robots!
Naast digitale projecten kun je bij CoderDojo ook aan de slag met bijvoorbeeld Arduino om zelf apparaten te bouwen.

CoderDojo wordt over de hele wereld gehouden. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. CoderDojo legt veel nadruk op open source en gratis software en heeft wereldwijd een breed netwerk aan vrijwilligers. CoderDojo heeft slecht één regel: "Boven Alles: Wees Cool!"; pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Meld je aan!

Meedoen aan CoderDojo is voor iedereen tussen de 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je eerst te registreren en je daarna aan te melden. Ben je 13 jaar of ouder dan kan je dat zelf doen. Ben je 12 jaar of jonger dan moet een van je ouders je registreren. Per CoderDojo zijn er maximaal 15 deelnemers.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Registreren van 7 t/m 12 jaar

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor je ouders.

Registreren voor 13 jaar en ouder

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor jezelf.

Wanneer is er CoderDojo in Sneek?

  • 20 september
  • 18 oktober
  • 15 november
  • 20 december

altijd op de woensdagmiddag, van 16.00 - 17.30 uur.