CoderDojo in Wommels

26 januari 2018, van 18:00 tot 19:30 | Bibliotheek Wommels

Kosten: Gratis toegang, wel vooraf aanmelden

CoderDojo Wommels bestaat 3 jaar, dus het is FEEST! We vieren een Minecraft-feestje met patat, dus dat is een extra goede reden om ook deze keer mee te doen!

Programmeren is het lezen en schrijven van de toekomst

Programmeren leert jongeren logisch en gestructureerd denken en begrijpen hoe technologie werkt. Naast het leren programmeren ontmoeten de kinderen ook andere kinderen met dezelfde interesse. Onderling leren ze van elkaar en maken ze nieuwe dingen. CoderDojo maakt development en programmeren een leuke en sociale ervaring.

Meedoen aan Coderdojo

Meedoen aan CoderDojo is voor iedereen tussen de 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je eerst te registreren en je daarna aan te melden. Ben je 13 jaar of ouder dan kan je dat zelf doen. Ben je 12 jaar of jonger dan moet een van je ouders je registreren. Per CoderDojo zijn er maximaal 15 deelnemers.

Neem je laptop mee (of leen er eentje) en een print van je (gratis) ticket. Heb je geen laptop, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan proberen om een laptop/computer voor je te regelen.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Registreren van 7 t/m 12 jaar

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor je ouders.

Registreren voor 13 jaar en ouder

Hieronder kun je een uitleg downloaden voor jezelf.

Wanneer is er CoderDojo in Wommels?

  • 26 januari - Feest! Let op: van 18.00 - 19.30 uur!
  • 16 februari
  • 30 maart
  • 20 april
  • 25 mei
  • 29 juni

altijd op vrijdagmiddag, van 16.00 - 17.30 uur.

Ook in Sneek

Er is ook elke maand op een woensdagmiddag CoderDojo in Bibliotheek Sneek.