Creatief met de 3D pen

26 februari 2018 t/m 2 maart 2018 | Bibliotheken Bolsward, Workum, Wommels, Makkum en Koudum

Kosten: € 2,-- leden | € 4,-- niet-leden

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen in de bibliotheek aan de slag met de 3D pen.

Met een 3D pen kan echt alles gemaakt worden, van woorden tot hele kunstwerken. Dit in tegenstelling tot een 3D printer die een voorgeprogrammeerd product maakt. Het schrijven gebeurt met gesmolten plastic. Het is leuk om te doen, en niet erg moeilijk. Wie wat oefent kan hele aardige reslutaten behalen. Omdat ieder model anders is, ontstaat er altijd een uniek kunstwerk.

Deze leuke en leerzame middag vindt plaats in verschillende bibliotheken, te weten:

• Wommels: maandag 26 februari
  • Bolsward: dinsdag 27 februari
  • Workum: woensdag 28 februari
  • Makkum: donderdag 1 maart
  • Koudum: vrijdag 2 maart

Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Kosten: € 2,-- leden | € 4,-- niet-leden (van tevoren lid worden is natuurlijk altijd mogelijk)
Voor wie?: kinderen van 8 tot 12 jaar

Let op! Er is plek voor maximaal 10 kinderen per vestiging. Graag vooraf aanmelden via onderstaande knop of in de bibliotheek.