Cultuurplein(markt)

1 september 2018, van 12:00 tot 17:00 | Heerenveen, Lindegracht

Kosten: Gratis

De Ferteljas en Tomke op de cultuurmarkt

Op zaterdag 1 september presenteert de bibliotheek samen met andere culturele partners op de Cultuurplein(markt) het programma voor het nieuwe seizoen.

UITfestival

UITfestival

Het UITfestival op 1 en 2 september is de opening van het nieuwe culturele seizoen en de paraplu van diverse Heerenveense evenementen. Tijdens dit gratis festival voor jong en oud staan kunst, cultuur, dans, muziek, eten & gezelligheid centraal. 

Start van het culturele seizoen

Op zaterdag 1 september presenteren de culturele instellingen en amateurkunstbeoefenaars zich op de Cultuurplein(markt). Het publiek kan met hen het gesprek aangaan of een demonstratie bijwonen. De markt is te vinden rondom de Lindegracht en het Van Harenspad, en er zijn podia op het Gemeenteplein en op De Overkluizing.

De bibliotheek is aanwezig met het Historisch InformatiePunt, het DigitaalHuis en Leen een Fries. Uiteraard er is ook informatie over de acties en activiteiten van de bibliotheek. Net als vorige jaren is Tomke aanwezig (je kunt met hem op de foto!) en een medewerker in de prachtige Ferteljas.


Cultuurmarkt 2017