Cursus fotografie in Bibliotheek Heerenveen

4 oktober 2017, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €25,- / niet-leden €32,50

Peter Wouda

Professioneel fotograaf Peter Wouda geeft een driedelige basiscursus fotografie in de bibliotheek van Heerenveen. De cursusdata zijn de woensdagen 4, 11 en 18 oktober. De aanvangstijd is steeds 19.30 uur en de avonden worden om ongeveer 21.00 uur afgesloten. Het maximumaantal deelnemers aan deze cursus is twintig. Van tevoren aanmelden is verplicht.

Passie

Peter Wouda is een gepassioneerd fotograaf, die zijn hobby als beroep heeft uitgeoefend. Tijdens de cursus vertelt hij kort over de historie van de fotografie en behandelt hij de basiskennis en de techniek. Aan de hand van voorbeelden legt Wouda uit waar op moet worden gelet bij portret-, sport- en natuurfotografie. Andere onderwerpen die aan de orde komen zijn lange sluitertijden, nachtfotografie, lomografie, pinholefotografie en fotojournalistiek.

Interactief

De cursus is interactief. Dit betekent dat de cursisten zelf aan de slag gaan met het maken van foto’s. Wouda bespreekt de resultaten met de deelnemers. Het is raadzaam dat de cursisten een eigen smartphone, tablet of camera meenemen.

Inschrijven voor deze cursus kan via de knop hieronder en bij de servicebalie in de bibliotheek. Deelname kost in totaal (voor drie cursusavonden) €25,- voor bibliotheekleden en €32,50 voor niet-leden.

Is de cursus volgeboekt? Peter Wouda geeft de cursus binnenkort nogmaals, dus wie interesse heeft kan zich aanmelden met de knop hieronder. Zodra de nieuwe cursusdata bekend zijn sturen we bericht.