De leukste kerstmarkt ooit in Bolsward

8 december 2017, van 17:00 tot 21:00 | Bolsward, o.a. de Bibliotheek

Kosten: Gratis

Help ook mee om de leukste kerstboom te punniken bij de leukste kerstmarkt ooit in Bolsward. De wollen pompoenen worden kerstballen en onder de kerstboom liggen de boeken. Kom ook naar deze unieke kerstmarkt in Bolsward.

Verkoop (bij de bieb oude afgeschreven boeken) vanuit schuren, garages, woonkamers, halletjes, tuinen enz. Waar lampen buiten hangen is wat te doen. Natuurlijk is er muziek van het Dickens-koor.
Bij de achteringang van de bibliotheek kun je meehelpen de grootste kerstboom te punniken en wollen pompoentjes te maken. Ook dit jaar maakt de bieb weer zijn eigen creatieve kerstboom. Even opwarmen in de bieb en ondertussen "klosje breien".