Detox je huis en je hoofd

5 februari 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 6,50 | niet-leden € 9,-

Op maandagavond 5 februari geeft Johanna Hoekstra een workshop in de bibliotheek van Heerenveen voor wie ruimte wil maken in huis en daarmee ook in het hoofd. Deze workshop start om 19.30 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Een frisse start

We zijn ons er misschien niet zo van bewust, maar de spullen in huis en de gedachten in ons hoofd kunnen ons erg onrustig maken. Hierdoor stellen we lastige dingen uit en verliezen we de moed om alledaagse klusjes op te pakken. We voelen ons moe en zijn niet de persoon die we graag zouden willen zijn. Hoogste tijd voor een detox!

Detoxen betekent letterlijk: ontgiften. Met een detox wordt afstand gedaan van alles wat niet goed voor ons is. Zo wordt ruimte gemaakt voor nieuwe, frisse ervaringen. Het onrustige gevoel verdwijnt en we kunnen ons weer richten op dingen waar we energie van krijgen.

Workshop van Johanna Hoekstra

Johanna Hoekstra

In het eerste deel van de workshop wordt gekeken wat de spullen en inrichting van het huis met ons doen. Het huis is als een spiegel die laat zien hoe we in het leven staan. Door in die spiegel te kijken kan worden bepaald wat goed voor ons is en wat anders kan.

Het tweede deel van de workshop gaat over de kracht van onze gedachten. Men krijgt handvaten aangereikt waarmee grip op deze gedachten wordt gekregen. Hoe beter de regie is over onze gedachten, hoe lekkerder we in ons vel zitten.

Johanna Hoekstra van It Oersicht, een bedrijf in Hoornsterzwaag voor professional organizing, helpt mensen om weer overzicht in hun leven te krijgen. Dit kan op het gebied van planning, administratie, opruimen en schoonmaken zijn. Hoekstra geeft regelmatig workshops en cursussen op dit gebied.

Aanmelden

Deelname aan deze workshop kost € 6,50. Niet-leden betalen € 9,-. In verband met het minimum en maximum aantal deelnemers is aanmelden is verplicht. Dit kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.