Digitale detox

11 februari 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 3,50 | Niet-leden € 5,-

Op maandag 11 februari geeft professional organizer Johanna Hoekstra in de bibliotheek van Heerenveen een workshop voor iedereen die het gevoel heeft dat digitale en sociale media het leven teveel zijn gaan beheersen, waardoor er te weinig tijd overblijft voor andere belangrijke zaken. Voor deze workshop, die om 19.30 begint, is aanmelden gewenst.

Ogen van het scherm

Heb je last van de onweerstaanbare verleiding om telkens (sociale) media te checken? Lukt het niet om te minderen? Heb je problemen om het échte werk gedaan te krijgen? Spendeer je (veel) te veel tijd op digitale apparaten waardoor andere hobby’s je interesse verliezen? Gebruik je digitale media om je stemming te regelen? Dan is het de hoogste tijd voor een digitale detox.

Het is niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezond om de ogen af en toe van het beeldscherm te halen. Door je smartphone een tijdje uit te zetten, of op een andere manier te gebruiken breng je je concentratie en energie weer op een gezond niveau. Zo maak je weer contact met de echte wereld.

Doe mee aan deze workshop en ontdek hoe je op een leuke manier gebruik maakt van je digitale apparaten zonder dat ze jou gaan beheersen. Bovendien leer je ook nog hoe je eenvoudig je mailbox en documenten op orde brengt.

Johanna Hoekstra

JOHANNA HOEKSTRA

Johanna Hoekstra van It Oersicht, een bedrijf voor ‘professional organizing’, helpt mensen om weer overzicht in hun leven te krijgen. Dit kan zijn op het gebied van planning, administratie, opruimen en schoonmaken, ook op digitaal gebied.

De workshop

Tijdens deze workshop doet Hoekstra eenvoudige handreikingen en is er bovendien volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De workshop start om 19.30 uur en is rond 21.30 afgelopen. Deelname kost €3,50; niet-leden betalen €5,-. Koffie of thee zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden is gewenst. Dit kan in de bibliotheek en via de knop hieronder.