Erfrechtplanning

27 september 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Wilt u ook weten of uw testament waterdicht is en of u kunt besparen op de eigen bijdrage in de zorg en op de erfbelasting? Op woensdag 27 september vertelt erfrechtexpert Kelly Boermans in de bibliotheek van Heerenveen wat u moet weten over een goed testament. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Testament en levenstestament

Kelly Boermans

Invulling geven aan een testament is iets dat vaak uitgesteld wordt. Een waterdicht testament zorgt er echter niet alleen voor dat zaken goed geregeld zijn, maar bespaart u en uw nabestaanden ook kopzorgen, belasting en eigen bijdrage in de zorg.

Naast een 'gewoon' testament kiest ook een groeiend aantal Nederlanders voor een levenstestament. Daarin is vastgelegd hoe de zaken geregeld moeten worden als iemand dit zelf niet meer kan. Bijvoorbeeld bij dementie of een beroerte. Er staat onder meer in wie zich over de financiën buigt, wie beslissingen neemt bij medische zaken, wie er namens de persoon in kwestie mag handelen binnen de eigen onderneming en wat er met de huisdieren gebeurt.

Kosteloos informatie inwinnen

Omdat veel mensen niet optimaal zijn geïnformeerd, trekt Erfrechtplanning het land in. Op verschillende locaties worden lezingen gegeven die gratis bijgewoond kunnen worden. Er is op deze avond uiteraard volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond doet u rechtstreeks bij Erfrechtplanning, dus niet bij de bibliotheek. Mail uw naam en telefoonnummer naar info@erfrechtplanning.nl of bel 085-303 76 87.