Expositie Jelly Terpstra in Bibliotheek Sneek

1 december 2018 t/m 31 december 2018 | Bibliotheek Sneek

Kosten: n.v.t.

Vanaf 1 december exposeert Jelly Terpstra een maand lang een selectie van haar werk in Bibliotheek Sneek.

Over de expositie

Jelly Terpstra is al jaren een bekende kunstenares door met name haar schilderijen.
Zij exposeert doorlopend in diverse publieke locaties in Noord Nederland met haar voornamelijk ‘wadden en luchten’ thema. Daarnaast is zij vaak te vinden op kunst markten.
Naast het exposeren en verkopen van haar schilderijen geeft Jelly ook creatieve workshops.
Jelly schildert voornamelijk figuratief.

"Mijn passie is de wadden, hier kan ik mijn gevoel van vrijheid in kwijt.
Jaren heb ik gezeild op de Wadden en de Noordzee met man en kinderen, zodat het zout en zand op de huid zit. Dit vertaal ik in mijn schilderijen.", aldus Jelly Terpstra.

De expositie is te bezichtigen, tijdens openingstijden, in de glazen gang van Bibliotheek Sneek.