Grote boekverkoop in Heerenveen

2 december 2017, van 10:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

boekverkoop Heerenveen 2016

Op zaterdag 2 december houdt de bibliotheek van Heerenveen van 10.00 tot 14.00 uur een grote verkoop van boeken en andere materialen Deze vindt plaats in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Groot aanbod

Op zoek naar die ene titel? Wie weet wordt die binnenkort gevonden! Onder meer thrillers en andere romans, informatieve boeken, jeugdboeken, dvd's en tijdschriften staan klaar om van eigenaar te wisselen. Alles is zeer aantrekkelijk geprijsd. Een mooie gelegenheid om alvast een voorraadje in te slaan voor de wintermaanden.

De bibliotheek van Heerenveen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels kunnen worden verwacht. Dit betekent ook dat de bibliotheek af en toe afscheid moet nemen van oude materialen. Verouderde en minder gangbare titels gaan in de verkoop. Dé kans om goedkoop een boek op de kop te tikken, ook met het oog op Sinterklaas en Kerstmis!

Normaal gesproken verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken en andere materialen tijdens de openingsuren op de eerste verdieping.