Grote boekverkoop

26 mei 2018, van 10:00 tot 14:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

boekverkoop Heerenveen 2017

Op zaterdag 26 mei houdt de bibliotheek van Heerenveen van 10.00 tot 14.00 uur een grote verkoop van boeken en andere materialen Als het weer het toelaat vindt deze plaats vóór de bibliotheek aan het Kuperusplein. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Groot aanbod

Op zoek naar die ene titel? Wie weet wordt die binnenkort gevonden! Onder meer thrillers en andere romans, informatieve boeken, grootletterboeken, stripboeken, jeugdboeken, dvd's en tijdschriften staan klaar om van eigenaar te wisselen. Alles is zeer aantrekkelijk geprijsd. Bij afname van tien boeken betaalt men 4 euro. Een mooie gelegenheid om alvast een voorraadje in te slaan voor de zomervakantie!

De bibliotheek van Heerenveen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels kunnen worden verwacht. Dit betekent ook dat de bibliotheek af en toe afscheid moet nemen van oude materialen. Verouderde en minder gangbare titels gaan in de verkoop. Dé kans om goedkoop een boek op de kop te tikken.

Normaal gesproken verkoopt de bibliotheek haar afgeschreven boeken en andere materialen tijdens de openingsuren op de eerste verdieping.