Haak maar aan in Sneek

12 april 2018, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Sneek

Bibliotheek Sneek wil graag aanhaken bij het provinciaal Haakproject in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden/Fryslân 2018: de grootste gehaakte deken van de wereld maken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee worden gezamenlijk een heleboel zogenaamde Granny Squares gehaakt. Deze worden tot een deken van 1.40 bij 2.00 meter aan elkaar gehaakt. Op deze manier haken we in Sneek mee aan een deken ter grootte van vijf voetbalvelden, waarmee Fryslân in 2018 in het Guinness Book of Records hoopt te komen! Naderhand worden er weer kleinere dekens van gemaakt, welke worden verspreid naar diverse plaatsen in de wereld waar ze hard nodig zijn.

Iedereen kan meedoen; oud of jong, stijf of lenig, man of vrouw, ervaren of leek. Kom daarom bij de aanhaakgroep. Want, met elkaar haken is niet alleen creatief en leuk, maar ook heel gezellig. Het biedt kans op nieuwe contacten. Met andere woorden: haken verbindt!

Haak maar aan in Bibliotheek Sneek vindt plaats op:

• donderdag 12 april, 14.30-16.00 uur (= de laatste Haak maar aan-bijeenkomst)