Haak maar aan in Wommels

16 april 2018, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Wommels

Kosten: Gratis

Er wordt weer verder gehaakt aan de grootste deken van de wereld.

Onder het genot van een kopje koffie of thee worden gezamenlijk een heleboel zogenaamde granny squares gehaakt. Deze worden tot een deken van 1.40 bij 2.00 meter aan elkaar gehaakt Op deze manier haken we in Wommels mee aan een deken ter grootte van vijf voetbalvelden, waarmee Fryslân in 2018 in het Guinness Book of Records hoopt te komen! Naderhand worden er weer kleinere dekens van gemaakt, welke worden verspreid naar diverse plaatsen in de wereld waar ze hard nodig zijn.

Iedereen kan mee doen; oud of jong, stijf of lenig, man of vrouw, ervaren of leek. Kom daarom bij de aanhaakgroep. Want met elkaar haken is niet alleen creatief en leuk, maar ook heel gezellig. Het biedt kans op nieuwe contacten. Met andere woorden: haken verbindt!

Haak maar aan in Bibliotheek Wommels: maandag 16 april van 14.00 – 15.30 uur.

De laatste keer Haak maar aan wordt een feestje!

Aan alles komt een eind. Ook de laatste Haak maar aan-bijeenkomst in Wommels komt dichterbij.
We gaan voor de laatste keer gezamenlijk haken op:

maandag 16 april van 14.00 - 15.30 uur.

Als feestelijke afsluiting van het Haak maar aan-project gaan we met alle haaksters genieten van een high tea en ondertussen bingo spelen.
Meedoen is gratis, maar wel graag - i.v.m. de catering - vooraf even aanmelden.

Dat kan t/m woensdag 11 april via onderstaande knop, aan de balie van de bibliotheek of telefonisch (0515-332000).

Ben u thuis nog aan het haken? De laatste vierkantjes kunnen nog t/m vrijdag 6 april worden ingeleverd bij de bibliotheek.