Help, een Gr Gr Gr...monster?

24 oktober 2018, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 2,- | niet-leden € 3,50

Woensdag 24 oktober speelt Poppentheater Inkipinki ‘Help, een Gr Gr Gr…monster?’ in de bibliotheek van Heerenveen. Deze voorstelling, gebaseerd op het boek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson, begint om 15.00 uur en is bestemd voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Het verhaal

Het verhaal: De kleine muis loopt door het bos en komt allemaal dieren tegen die hem graag zouden willen opeten. Hoe lost muis dit op? Muis is alle dieren te slim af; hij verzint een eng monster, de Gruffalo... en ontmoet hem dan ook nog! Wie niet sterk is, moet slim zijn en dat is dit muisje.

Het fantastische verhaal van Julia Donaldson De Gruffalo in een poppenkastuitvoering. Een verhaal dat kinderen erg aanspreekt en wat ze allemaal goed kennen! 

Kom je ook?

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de knop hieronder en bij de servicebalie in de bibliotheek. De entreeprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek (neem het pasje mee!) en €3,50,- voor niet-leden. Ouders en andere begeleiders betalen ook als zij de voorstelling bijwonen.

Deze activiteit is vol, aanmelden is niet meer mogelijk!