Inkipinki en de tijger

14 februari 2018, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €2,- | niet-leden €4,-

Inkipinki en de tijger

Voor de Nationale Voorleesdagen 2018 is Inkipinki poppentheater weer vrolijk aan het werk met een nieuwe voorstelling, geïnspireerd door het Prentenboek van het jaar 2018 'Ssst!, de tijger slaapt'. Op woensdag 14 februari zijn kinderen van 3 t/m 7 jaar van harte welkom om deze voorstelling te komen bekijken.

Hé tijger, je ligt ENORM in de weg!

tijger slaapt

Tijger is jarig en zit te wachten op z’n vriendjes om het samen te vieren. Maar het duurt zo lang dat tijger in slaap valt. De deftige ooievaar, de stoere vos, het iets te drukke muisje, de nuchtere kikker en de relaxte schildpad staan voor een grote uitdaging: hoe komen ze aan de overkant? Tijger ligt namelijk ENORM in de weg! En ze willen hem niet wakker maken. Kikker gaat als eerste met een ballon, maar de andere dieren zien dat niet zo zitten. Elk dier verzint een andere manier om voorbij de tijger te komen. Hoe ze dat gaan doen? Kom gezellig kijken, dan zie je het! Zal tijger dan toch nog zijn verrassingsfeestje krijgen?

Kom je ook?

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de knop hieronder en bij de servicebalie in de bibliotheek. De entreeprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek en €4,- voor niet-leden. Ouders en andere volwassenen betalen ook.