Inkipinki en de tijger

21 februari 2018, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €2,- | niet-leden €4,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Inkipinki en de tijger

Op woensdagmiddag 21 februari (NIEUWE DATUM I.V.M. ZIEKTE) komt Poppentheater Inkipinki naar de bibliotheek van Heerenveen met ‘Hé tijger, je ligt ENORM in de weg!’. Deze voorstelling is geïnspireerd door het Prentenboek van het Jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’ en is bestemd voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. De aanvangstijd is 15.00 uur. Aanmelden is verplicht.

Hé tijger, je ligt ENORM in de weg!

tijger slaapt

Hoofdpersoon in de voorstelling is tijger. Hij is jarig en zit te wachten op z’n vriendjes om het samen te vieren. Maar het duurt zo lang, dat tijger in slaap valt. De deftige ooievaar, de stoere vos, het iets te drukke muisje, de nuchtere kikker en de relaxte schildpad staan voor een grote uitdaging: hoe komen ze aan de overkant? Tijger ligt namelijk ENORM in de weg! En ze willen hem niet wakker maken. Kikker gaat als eerste met een ballon, maar de andere dieren zien dat niet zo zitten. Elk dier verzint een andere manier om voorbij tijger te komen. Hoe ze dat gaan doen? Kom gezellig kijken, dan zie je het! En zal tijger dan toch nog zijn verrassingsfeestje krijgen?

Kom je ook?

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de knop hieronder en bij de servicebalie in de bibliotheek. De entreeprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek en €4,- voor niet-leden. Ouders en andere volwassenen betalen ook.