Inspiratiemiddag leesgroepen Sneek

21 april 2017, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Sneek

Kosten: n.v.t.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wie graag bij een leesgroep wil of al lid is van een leesgroep doet er goed aan alvast de inspiratiemiddag in Bibliotheek Sneek op vrijdagmiddag 21 april in de agenda te zetten.

Programma

Tijdens de bijeenkomst krijgen leden en aspirantleden van leesgroepen een kijkje in de keuken van de bibliotheek.
Thema is: Hoe komt een boek in de bibliotheek?
Een recensente van NBD Biblion en een collectioneur van het Friese Centrale Collectionerings Team zijn aanwezig en geven uitleg over hun werk.

Ook ontvangt u tijdens de bijeenkomst de nieuwe leesgroepenbrochure voor het seizoen 2017-2018.

Deze middag is in eerste plaats bestemd voor leesgroepen die al gebruik maken van de dienstverlening voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean. Maar ook leesgroepen die meer wil weten over het aanbod en de mogelijkheden zijn van harte welkom.

Tijdens voorgaande inspiratiebijeenkomsten is gebleken dat mensen het fijn vinden als de bibliotheek een bemiddelende rol wil spelen tussen aspirant-leesgroepleden en bestaande leesgroepen. Dus wil je je graag aansluiten bij een leesgroep maar weet je niet hoe, wat en met wie, kom dan langs en kijk of je een match kunt maken met andere belangstellenden. Misschien kun je je aansluiten bij een bestaande leesgroep of samen met anderen een nieuwe groep vormen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Leesgroepen (uit Súdwest-Fryslân en Littenseradiel) ontvangen via de mail een uitnodiging. Zij kunnen zich aanmelden door deze mail te beantwoorden.

Overige belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar Petra Dusseljee of zich melden of bij de balie in Bibliotheek Sneek.

Meer informatie over ons aanbod voor leesgroepen vindt u hier.

Inspiratiemiddag Leesgroepen
Bibliotheek Sneek
vrijdag 21 april van 15.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)