Inspiratieochtend leesgroepen

2 mei 2018, van 09:30 tot 11:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Op woensdag 2 mei is er een inspiratieochtend voor boekenliefhebbers en leesgroepen in de bibliotheek van Heerenveen. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De toegang is gratis, maar van tevoren aanmelden is verplicht.

Programma

Op deze bijeenkomst verzorgt docente Nederlands Ali Drost een bespreking van het boek ‘De kinderwet’ van Ian McEwan. Daarnaast wordt de nieuwe brochure voor het seizoen 2018-2019 uitgereikt en geeft Petra Dusseljee informatie over de werking van de nieuwe catalogus.

Veel lezers hebben er plezier in om in groepsverband hun leeservaringen met elkaar te delen. De bibliotheek kan helpen bij het vinden van boeken die geschikt zijn om te lezen in een leesgroep.

Deze ochtend is voor groepen die al gebruikmaken van het aanbod voor leesgroepen van Bibliotheken Mar en Fean, maar ook voor wie meer wil weten over het aanbod en de mogelijkheden. Wie graag bij een leesgroep wil maar niet weet met wie, kan langskomen en kijken of er een match kan worden gemaakt met andere belangstellenden.

Aanmelden

Contactpersonen van de leesgroepen in de gemeente Heerenveen ontvangen via de mail een uitnodiging. Zij kunnen zich opgeven door deze mail te beantwoorden. Andere belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de balie van de bibliotheek of via e-mail: heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl.