iOS 11 in het Tabletcafé

14 november 2017, van 18:30 tot 20:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis incl. koffie of thee

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het Tabletcafé van dinsdag 14 november staat de nieuwste update voor de iPad en iPhone, iOS 11, centraal tijdens een beknopte presentatie. Hoe installeer je deze update, wat is er veranderd en welke (handige) nieuwe mogelijkheden zijn er? Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ook over andere onderwerpen die de iPad of Androidtablet betreffen.

Tabletcafé

De bibliotheek organiseert tweemaal per maand op dinsdagavond een Tabletcafé in Heerenveen. Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen belangstellenden in de bibliotheek terecht om tips uit te wisselen en vragen te stellen over het gebruik van hun tablet, smartphone of e-reader. De toegang is gratis; koffie en thee staan klaar!

Doel van het Tabletcafé is om beschikbare kennis, weetjes en trucs met elkaar te delen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld het bewerken en ordenen van foto's, het lenen van e-books, het installeren van apps en het maken van een mailaccount.

Zo nu en dan wordt er iets dieper op een onderwerp ingegaan tijdens een thema-avond. Zo zijn in de afgelopen twee seizoenen de bibliotheekapps behandeld, evenals reis-, muziek- en nieuwsapps. Wie ideeën heeft voor volgende thema-avonden of zelf een korte presentatie wil verzorgen, kan dit doorgeven tijdens het Tabletcafé of via heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl.

Het Tabletcafé is te vinden in het Leescafé. Neem de tablet en/of smartphone mee!

Het Tabletcafé is open op:
- 28 november
- 12 december