Judith Visser in Bibliotheek Sneek

21 november 2018, van 20:15 tot 22:00 | Bibliotheek Sneek

Kosten: € 10,-- | € 6,-- (voor donateurs van Stichting LAS)

Op woensdag 21 november komt schrijfster Judith Visser op uitnodiging van Stichting Literaire Activiteiten Sneek naar de bibliotheek.

Over Judith Visser

Judith Visser (Rotterdam, 1978) debuteerde in 2006 met de roman Tegengif. Daarin staat het leven van een jonge Rotterdamse prostituee centraal. De in de liefde bedrogen hoofdpersoon besluit zich te wapenen tegen toekomstig hartzeer en stort zich in de prostitutie. Daar zoekt zij naar een walging zo sterk, dat die altijd werkzaam zal blijven als tegengif tegen de liefde. De roman, waarvan de eerste druk binnen een week was uitverkocht, zorgde voor ophef onder bordeelbezoekers en kreeg veel aandacht in de media. Tegengif werd uitgeroepen tot Beste Rotterdamse Boek van 2006. Het vervolg Tinseltown, dat verscheen in 2007, werd dat jaar met dezelfde prijs bekroond.

In 2008 verscheen Vissers (jeugd)thriller Stuk, dat haar een nominatie voor de Gouden Strop 2009 opleverde. Het boek werd uitgevoerd als theatervoorstelling en is verfilmd. Daarna verscheen nog een reeks thrillers van haar hand.

In seizoenen (2016) is weer een roman en handelt over wat er gebeurt wanneer je nog maar kort te leven hebt. Hoe belangrijk wordt het verleden, als er geen toekomst meer is? In maart 2018 verscheen Zondagskind, een autobiografische roman over een autistisch meisje dat haar eigen weg vindt in het leven. Enkele jaren eerder maakte Visser in de Viva bekend dat zij het syndroom van Asperger heeft.

Judith Visser is tevens ambassadeur van Hulphonden voor Autisme.

Informatie en aanmelding

Woensdag 21 november 2018
Bibliotheek Sneek - Wijde Noorderhorne 1
Toegang € 10,00
Donateurs € 6,00

Aanmelden kan hier.

U kunt ook een kaartje reserveren aan de balie van Bibliotheek Sneek.