Juridisch spreekuur in Bolsward

1 februari 2018, van 16:30 tot 17:30 | Bibliotheek Bolsward

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanaf 1 februari wordt iedere donderdagmiddag van 16.30 - 17.30 uur een gratis juridisch spreekuur gehouden in de Bibliotheek Bolsward door Falk Advocatuur en Mediation.

Iedereen met een juridische vraag kan hier terecht. Deze vragen kunnen van uiteenlopende aard zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan over een ontvangen dagvaarding, ontslag of andere problemen op het werk en besluiten over uitkering, echtscheiding en overeenkomsten.

Met het spreekuur wil Falk Advocatuur en Mediation de toegang tot juridisch advies en mediation (bemiddeling) makkelijker maken. "Door een gratis, vrijblijvend spreekuur in de bibliotheek aan te bieden zonder dat een afspraak hoeft te worden gemaakt, hopen we dat de drempel om op tijd juridisch advies te vragen flink wordt verlaagd. Het komt helaas te vaak voor dat er niet op tijd juridische hulp wordt gezocht, omdat mensen bang zijn dat het te duur is of omdat ze simpelweg niet weten bij wie ze terecht kunnen. Daar willen wij verandering in brengen. Met dit spreekuur kunnen mensen te weten komen of ze een advocaat of mediator nodig hebben en bij wie ze dan in hun specifieke geval kunnen aankloppen."

Bibliotheek Bolsward
Iedere donderdag 16.30 - 17.30 uur

Het aantal plaatsen is beperkt: vol = vol.