Kapla Challenge

4 januari 2019, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis, wel aanmelden

Winnaars Kapla Challenge 2018

Vrijdagmiddag 4 januari is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar een Kapla Challenge in de bibliotheek van Heerenveen. Deelname is gratis, maar vanwege het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden vereist.

Ga de uitdaging aan!

Vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen de uitdaging aangaan: hoe hoog kunnen zij een Kapla-toren bouwen zonder dat deze omvalt? Gaat het alleen beter of is het toch handiger om samen te werken? En kunnen ze de afbeeldingen op de Kapla Challenge-kaarten nabouwen en zorgen dat die bouwwerken blijven staan?

Kapla

Kapla is een bouwkundig spel, dat bestaat uit grenenhouten latjes van allemaal dezelfde afmeting. Men plaatst de plankjes een voor een boven op elkaar, zonder enige bevestiging en laat vervolgens de verbeelding spreken. Het is een denk- en vaardigheidsspel, dat de creativiteit en artistieke en bouwkundige inzichten stimuleert.

Doe je mee?

Deelname aan de Kapla Challenge is gratis. Wegens het beperkte aantal beschikbare plaatsen is aanmelden vereist. Dit kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.