Lezing Bali en Lombok in Bibliotheek Sneek

28 februari 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Sneek

Kosten: Leden: € 3,50 / niet-leden: € 5,00

Op woensdag 28 februari vertelt Wiebe Biesma in bibliotheek Sneek over zijn reizen door Indonesië. Bali is een populaire vakantiebestemming. Het Indonesische eiland biedt alles wat de reiziger zoekt: prachtige stranden, rijstvelden, bergen en jungle.

Over Bali en Lombok

Maar Bali biedt veel meer dan alleen de bekende all inclusive resorts in het zuiden. Met name in het noorden en oosten van het eiland vind je nog steeds het authentieke leven waarin de verering van de goden in talloze tempels een belangrijke rol speelt. De schoonheid van dat leven en de natuur is overweldigend. Lombok is het kleine broertje van Bali en kent een heel andere sfeer. Hier zijn plaatsen waar amper toeristen komen.

Wiebe Biesma reist al vele jaren door Indonesië en neemt u mee naar de bekende maar vooral ook de onbekende plaatsen en gebruiken van deze prachtige eilanden. Bovendien geeft hij tips voor het georganiseerd of op eigen gelegenheid reizen door Azië. Wat kun je wel doen en wat vooral niet? Een must voor iedereen die er over denkt Bali en Lombok te bezoeken. En een feest van herkenning voor wie hier al eens geweest is.

Entree is inclusief consumpties. Inloop is vanaf 19.15 uur.

woensdag 28 februari
van 19.30 - 21.30 uur
Bibliotheek Sneek
€ 3,50 (leden) / € 5,00 (niet-leden)

Om deze lezing bij te wonen, is van tevoren aanmelden gewenst. Dit kan bij de servicebalie in de bibliotheek of via de knop hieronder.