Makkum Art en Workshop Makkum Art

18 mei 2018 t/m 21 mei 2018 | Bibliotheek Makkum

Kom naar Makkum Art komend Pinksterweekend. Ook in de bibliotheek is een expositie en een schilderworkshop voor kinderen.

Schilderworkshop

In de bibliotheek is op vrijdagmiddag 18 mei 15.00 uur een schilderworkshop met als inspiratie het prentenboek "De Stip". Je kunstwerk wordt tijdens Makkum Art naast het werk van de volwassen kunstenaars tentoongesteld in de bibliotheek.

Deze workshop is voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar.

Er kunnen maximaal 10 kinderen aan deze workshop meedoen.

Aanmelden kan aan de balie in de bibliotheek of via onderstaande knop.

Pinksterweekend 2018 : 19, 20 & 21 mei

769 kunstwerken
80 kunstenaars
1 prachtig dorp

Insteek van het weekend is, om in de dorpsgemeenschap bijzondere locaties, die normaal gesproken alleen van de buitenkant gezien worden, te gebruiken om kunst te exposeren. Daarbij worden vooral de (veelal) verscholen tuinen gebruikt. Er wordt kunst tentoongesteld van diverse kunstenaars. Uit Makkum zelf, de regio, de provincie, maar ook uit andere delen van Nederland en Buitenland.

Zie op de website: www.makkumart.nl, voor alle deelnemende kunstenaars.

Een kunstwerk van Joyce Metz