Mediation, iets voor mij?

15 januari 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 3,50 | niet-leden € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mediation

Op maandag 15 januari geeft Ingrid Metz een interactieve lezing over mediation. Deze avond start om 19.30 en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn. Aanmelden is gewenst.

Mediation

Ingrid Metz

Zo’n dertig jaar na de introductie in Nederland wordt steeds vaker een mediator (bemiddelaar) ingeschakeld. Bij echtscheidingen en omgangsregelingen, bij burenruzies en kwesties op de werkvloer. Ook op televisie zien we regelmatig mediation voorbijkomen op de aftiteling, zoals bij Bonje met de buren en Het familiediner.

Op deze avond komen vragen aan de orde als: Wat is mediation nu eigenlijk, wat je kun je verwachten van een mediator en wanneer kies je voor mediation? Zijn er vaardigheden uit dit vak die je kunt gebruiken in het dagelijks leven? Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ingrid Metz

Register mediator Ingrid Metz is sinds 2002 werkzaam bij Het Akkoord en aangesloten bij de Rechtbank Noord Nederland en Den Haag.

Aanmelden

De toegangsprijs voor deze avond is € 3,50 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 5,-. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van de bibliotheek of via de knop hieronder.