Middag rondom Otje

16 mei 2018, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Otje

Ieder jaar wordt rond de geboortedatum van Nederlands grootste schrijfster aller tijden een Annie M.G. Schmidtweek gehouden. In deze week organiseert de bibliotheek van Heerenveen samen met studenten van het Friesland College een middag rondom het boek 'Otje'. De middag begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Soep proeven en meer!

Otjes vader Tos is kok, maar soms gaat er nog wel eens wat mis met zijn kookkunsten en dan zit hij weer zonder werk. Gelukkig zijn Otje en haar vrienden er om hem te helpen. De Annie M.G. Schmidtmiddag begint met het voorlezen van een fragment uit het boek Otje; daarna kunnen de kinderen verschillende activiteiten doen. Er is een estafette, er zijn knutsel- en tekenactiviteiten en een heuse soepproeverij. Ook kunnen er gedichten gemaakt worden en zijn er filmfragmenten te zien. 

Aanmelden

Deze middag voor kinderen van 4 t/m 10 jaar start om 15.00 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. De toegang is gratis, maar we willen graag weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.