Het Muziekbeestje met Nijntje

19 oktober 2018, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Nijntje op de boerderij

Op vrijdagmorgen 19 oktober komt Het Muziekbeestje voor de jeugd van 0 tot 3 jaar naar de bibliotheek van Heerenveen. Het boekje ‘Nijntje op de boerderij’ staat die ochtend vanaf 10.00 uur centraal. DEZE ACTIVITEIT IS VOL!

Spelen met muziek

Hinke Strien

Hoe leuk is het om op een muzikale reis door een boek te gaan? Samen met Nijntje nemen de kinderen een kijkje op de boerderij. Behalve een schaapje ziet Nijn ook een koe en een varken. Met z’n allen wordt het boek beleefd door liedjes te zingen, te bewegen en muziek te maken die aansluit op het verhaaltje.

Hinke Schwering-Strien biedt met Het Muziekbeestje muziekactiviteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Het Muziekbeestje is op een speelse en enthousiaste manier met muziek bezig. Hinke wil kinderen de ruimte geven te experimenteren met muziek, zich te ontwikkelen en plezier te beleven aan muziek!
Kijk ook op Facebook.

Aanmelden

Deze muzikale voorstelling duurt ongeveer 40 minuten en is gratis toegankelijk ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de bibliotheek in Heerenveen. Wel is van tevoren aanmelden gewenst. Dit kan in de bibliotheek en via de knop hieronder.

LET OP: AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, DEZE OCHTEND IS VOLGEBOEKT.

100 jaar bibliotheek Heerenveen