Het Muziekbeestje met Nijntje

19 oktober 2018, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Nijntje op de boerderij

Vrijdag 19 oktober komt Het Muziekbeestje om 10.00 uur langs voor de jongste jeugd van 0 tot en met 3 jaar. Centraal staat het boek Nijntje op de boerderij. Koffie, thee en een traktatie staan klaar. We maken er een feestje van ter ere van het 100-jarige bestaan van de bieb!

Spelen met muziek

Hinke Strien

Hoe leuk is het om samen op een muzikale reis door een boek te gaan? Samen met Nijntje nemen we een kijkje op de boerderij. Behalve een schaapje ziet Nijn ook een koe en een varken. We beleven het boek door liedjes te zingen, te bewegen en muziek te maken die aansluit op het verhaaltje.

Hinke Schwering-Strien biedt met Het Muziekbeestje muziekactiviteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Het Muziekbeestje is op een speelse en enthousiaste manier met muziek bezig. Hinke wil kinderen de ruimte geven te experimenteren met muziek, zich te ontwikkelen en plezier te beleven aan muziek!
Kijk ook op Facebook.

Aanmelden

De voorstelling start om 10.00 uur en duurt ongeveer 40 minuten. De toegang is gratis, maar in verband met de traktatie en het aantal beschikbare plaatsen is aanmelden aan te raden. Dit kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.

LET OP: in dit geval hoeft er alleen een plaats te worden gereserveerd voor het kind / de kinderen, niet voor de ouders en andere begeleiders.

100 jaar bibliotheek Heerenveen