Nietstilzitten café in Bibliotheek Sneek

19 februari 2018, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Sneek

Nietstilzitten, het platform voor werkzoekenden in Zuidwest-Friesland, is verhuisd naar de Bibliotheek in Sneek. Sinds 8 januari jl. vinden het wekelijkse café en de regelmatige workshops plaats in de Boumazaal van de bibliotheek.

Sinds vijf jaar organiseert Nietstilzitten workshops en andere activiteiten in Sneek. De laatste twee jaar was er ook wekelijks een café in Poort 20 aan de Oude Koemarkt. Het Nietstilzitten Café is een ontmoetingsplek, waar werkzoekenden ervaringen en tips uitwisselen. Omdat de gemeente Súdwest-Fryslân vanaf  1 januari Poort 20 in gebruik neemt voor de gebiedsteams, moest Nietstilzitten op zoek naar een andere locatie.

De Bibliotheek is een uitstekend alternatief, centraal gelegen, laagdrempelig en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen. De ruimte is bovendien geschikt voor zowel het wekelijkse café als voor de drukbezochte workshops.

Het Nietstilzitten café is elke week geopend op maandagmiddag van 14.00 - 16.00 uur.