Opening van de Kinderboekenweek: Kom erbij!

3 oktober 2018, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kinderboekenweek 2018

Op woensdag 3 oktober opent de bibliotheek van Heerenveen op feestelijke wijze de jaarlijkse Kinderboekenweek. Van 15.00 tot 16.30 uur zijn er verschillende gezellige activiteiten, zoals het maken van vriendschapsbandjes en -kettingen, schminken en elkaar schminken en het afleggen van een hindernisparcours.

Kom erbij!

vriendschapsbandjes

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit de gemeente Heerenveen zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. De opening is samen met studenten van het Friesland College georganiseerd.

 

Kinderboekenweek 2018

Kinderboekenweekgeschenk

Vriendschap. Dat is het thema van de Kinderboekenweek, die dit jaar plaatsvindt van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober. Het motto bij het thema Vriendschap is Kom erbij!

Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek 2018, die loopt van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. Negen kinderboekenschrijvers komen in de bibliotheken Mar en Fean op bezoek tijdens de Kinderboekenweek. Een van hen is Jozua Douglas, de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk.

Kinderboekenweek 2018