Pensioen, een nieuwe levensfase

24 september 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 12,50 | niet-leden € 15,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hennie Sixma

Wie met pensioen gaat, maakt een nieuwe start. Bij het maken van plannen voor de toekomst is wat hulp dan soms welkom. Die biedt Hennie Sixma met de driedelige workshop ’Pensioen, een nieuwe levensfase’ in de bibliotheek van Heerenveen. Op de maandagavonden 24 september en 1 en 8 oktober leren de deelnemers om waarden, talenten en eigenschappen te koppelen aan hun pensioenplannen. DEZE WORKSHOP GAAT HELAAS NIET DOOR!

Hennie Sixma

Hennie Sixma, door opleiding en werkervaring gespecialiseerd in het begeleiden en inspireren van mensen, helpt bij het maken van een pensioenintentie. Die moet meer inzicht geven in de eigen waarden, talenten en karaktereigenschappen, zodat er gerichter plannen kunnen worden gemaakt voor de toekomst.

Uit de folder:

pensioen

Voor je ligt een nieuwe levensfase. Vrije tijd om eindelijk eens de boeken te lezen, de reizen te maken, je tuin op orde te brengen, kortom tijd te hebben voor alles waar je tijdens je ‘gewone leven’ niet aan toe kwam.

Na een jaar hobbyen, kijk je om je heen met de vraag: “Is dit het nu? Je wordt links en rechts gevraagd je tijd te vullen met klusjes, want “Jij hebt nu tijd…” Je rent van hot naar her en je vult je dagen op een manier waarvan je denkt: ”Hoe heb ik ooit tijd gehad voor mijn werk?” Van de ene klus in de andere, je hebt het gevoel dat je wordt geleefd.

Als je dit prettig vindt, kun je met een tevreden gevoel plezierig verder leven. Als dit jouw niet gewenste werkelijkheid is, of als dit een toekomstperspectief is waar je voor vreest, dan het tijd om hierin verandering te brengen. Er is maar één die dit kan en dat ben jij. Tijdens deze workshop kun je hiermee bezig zijn.

Meer informatie is op jouwwaardering.nl te vinden.

Aanmelden

Deze workshop gaat helaas niet door!