Politiek debat in Akkrum

14 maart 2018, van 19:30 tot 21:30 | De Lantearne

Kosten: Gratis

Op woensdag 14 maart vindt in Akkrum een politiek debat plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het wordt gehouden in kerkgebouw De Lantearne in de Dringelstrjitte en staat onder leiding van Eelke Lok, bekend van Omrop Fryslân. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is wenselijk.

Verkiezingsdebatten

Op woensdag 21 maart zijn er ook in de gemeente Heerenveen raadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. Om de kiezers goed voor te bereiden, zijn op 14 maart vertegenwoordigers van alle gemeentelijke partijen aanwezig in De Lantearne in Akkrum. De politici gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avond vragen te stellen.

In de bibliotheken van Akkrum, Jubbega en Heerenveen is informatie van en over de politieke partijen in de gemeente te vinden. Er staat ook een vragen- en ideeënbus. Hierin kunnen vragen, opmerkingen en suggesties worden gedeponeerd, die vervolgens op de debatavond worden besproken. Deze avond is georganiseerd door de Bibliotheken Mar en Fean, de gemeente Heerenveen en de maandkrant Groot Heerenveen.

Ook in Jubbega (5 maart) en Heerenveen (slotdebat, 19 maart) vinden politieke debatten plaats onder leiding van Eelke Lok.
Kijk ook op Heerenveenkiest.nl

Jubbega
Maandag 5 maart in de Kompenije | 19.30-21.30 uur
Aanmelden

Akkrum (LET OP: in De Lantearne)
Woensdag 14 maart | 19.30 - 21.30 uur
Aanmelden

Heerenveen
Maandag 19 maart slotdebat met alle lijsttrekkers in bibliotheek Heerenveen | 19.30 - 21.30 uur
Aanmelden

Stel uw vraag!

Is er iets dat u altijd eens wilde vragen aan de raadsleden van de gemeente Heerenveen? U hebt nu de kans! In de bibliotheek vindt u vanaf 15 januari informatie van en over de politieke partijen in Heerenveen. Maar u treft er ook een vragen- en ideeënbus aan. U kunt hier uw vragen, opmerkingen en suggesties kwijt. Deze worden gebruikt bij de voorbereidingen van de drie debatten en de verkiezingskrant.

Wie zitten er straks op deze stoelen?