Politiek debat in Heerenveen

19 maart 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. Om de kiezers goed voor te kunnen bereiden worden in maart drie debatavonden georganiseerd door bibliotheken Heerenveen, gemeente Heerenveen en de maandkrant Groot Heerenveen. Een in Jubbega, een in Akkrum en een lijsttrekkersdebat in bibliotheek Heerenveen.

Verkiezingsdebatten

De drie debatten staan onder leiding van Eelke Lok en van alle partijen zijn op de avonden - zoveel mogelijk plaatselijke - vertegenwoordigers aanwezig. De partijen gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht en natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avonden vragen te stellen. De toegang is gratis

Jubbega
Maandag 5 maart in de Kompenije | 19.30-21.30 uur
Aanmelden

Akkrum
Woensdag 14 maart in de Lantearne | 19.30-21.30 uur
Aanmelden

Heerenveen
Maandag 19 maart slotdebat met alle lijsttrekkers in bibliotheek Heerenveen | 19.30-21.30 uur
Aanmelden

Stel uw vraag!

Is er iets dat u altijd eens wilde vragen aan de raadsleden van de gemeente Heerenveen? U hebt nu de kans! In de bibliotheek vindt u vanaf 15 januari informatie van en over de politieke partijen in Heerenveen. Maar u treft er ook een vragen- en ideeënbus aan. U kunt hier uw vragen, opmerkingen en suggesties kwijt. Deze worden gebruikt bij de voorbereidingen van de drie debatten en de verkiezingskrant.
 

Wie zitten er straks op deze stoelen?