Politiek debat in Jubbega

5 maart 2018, van 19:30 tot 21:30 | Jubbega, centrale hal Kompenije

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op maandag 5 maart vindt in Jubbega een politiek debat plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het wordt gehouden in multifunctioneel gebouw De Kompenije aan de Ericalaan en staat onder leiding van Eelke Lok, bekend van Omrop Fryslân. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Van tevoren aanmelden is wenselijk.

Verkiezingsdebatten

Op woensdag 21 maart zijn er ook in de gemeente Heerenveen raadsverkiezingen. De uitkomst bepaalt de koers voor de komende jaren in Heerenveen. Om de kiezers goed voor te bereiden, zijn op 5 maart vertegenwoordigers van alle gemeentelijke partijen aanwezig in de centrale hal van De Kompenije. De politici gaan met elkaar in debat over allerlei zaken die door publiek en plaatselijke belangen zijn ingebracht. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor de bezoekers om op deze avond vragen te stellen. Er is ook een debat in Akkrum (14 maart) en een slotdebat in Heerenveen (19 maart).

In de bibliotheken van Jubbega, Akkrum en Heerenveen is informatie van en over de politieke partijen in de gemeente te vinden. Er staat ook een vragen- en ideeënbus. Hierin kunnen vragen, opmerkingen en suggesties worden gedeponeerd, die vervolgens op de debatavond worden besproken. Deze avond is georganiseerd door de Bibliotheken Mar en Fean, de gemeente Heerenveen en de maandkrant Groot Heerenveen.

Jubbega
Maandag 5 maart in de Kompenije (centrale hal) | 19.30 - 21.30 uur
Aanmelden kan in de bibliotheek en via deze link

Akkrum
Woensdag 14 maart in de Lantearne | 19.30 - 21.30 uur
Aanmelden

Heerenveen
Maandag 19 maart slotdebat met alle lijsttrekkers in bibliotheek Heerenveen | 19.30 - 21.30 uur
Aanmelden

Stel uw vraag!

Is er iets dat u altijd eens wilde vragen aan de raadsleden van de gemeente Heerenveen? U hebt nu de kans! In de bibliotheek vindt u vanaf 15 januari informatie van en over de politieke partijen in Heerenveen. Maar u treft er ook een vragen- en ideeënbus aan. U kunt hier uw vragen, opmerkingen en suggesties kwijt. Deze worden gebruikt bij de voorbereidingen van de drie debatten en de verkiezingskrant.
 

gemeenteraad Heerenveen

Wie zitten er straks op deze stoelen?