Poppa.P kindertheater in alle bibliotheken

3 oktober 2018 t/m 12 oktober 2018 | Bibliotheek Koudum, Makkum, Workum, Sneek, Wommels, Bolsward

Kosten: € 2,-- (leden) | € 4,-- (niet-leden)

Speciaal voor de Kinderboekenweek speelt Poppa.P "Het vriendje van Professor P.", een boeiende en soms spannende kindervoorstelling voor kinderen van 3 tot 8 jaar vol leuke liedjes en theater!

Over de voorstelling

De voorstelling begint als de "nerdy" Professor P. een computer maakt omdat hij geen vrienden heeft. Wanneer "Robbie de laptop" klaar is, beleeft de Prof er veel plezier aan. Zeker als blijkt dat Robbie heel mooi verhalen kan vertellen! Dan krijgt Robbie een virus en wordt ziek. In het ziekenhuis kunnen ze niks meer doen voor Robbie. Samen met het publiek gaat Prof P. op zoek naar een genezing… maar zal het lukken om Robbie te genezen?
En wat is de ontknoping van het spannende verhaal wat Robbie aan het vertellen was??

Over Poppa.P

Theatermaker en muzikant Poppa.P maakt al jaren leuke, frisse voorstellingen speciaal voor kinderen. Hij zingt vrolijke liedjes, maar snijdt net zo makkelijk serieuze onderwerpen aan.
Poppa.P geeft z’n publiek wel wat mee!

Kaartjes kopen

Alleen kinderen kopen een kaartje; per kind heeft een begeleider gratis toegang.
Kaartjes zijn in de voorverkoop (tijdens openingsuren) ook verkrijgbaar aan de balie van de bibliotheek.

Bibliotheek Datum Tijd Koop een kaartje
Koudum woensdag 3 oktober 15.00 uur Kaartjes voor Koudum