Poppenkast met Tomke en Romke

13 juni 2018, van 15:30 tot 16:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden € 2,- | niet-leden € 4,-

Op woensdagmiddag 13 juni speelt Erics Poppenkast de voorstelling ‘Romke en de Snoezewoef’ in de bibliotheek van Heerenveen. Deze voorstelling start om 15.30 uur en is geschikt voor peuters en kleuters. Het thema is vriendschap, aansluitend op de activiteiten van Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018. Aanmelden is verplicht.

Romke en de Snoezewoef

Het verhaal gaat als volgt: Op een mooie zomerdag is er een barbecue in de tuin van Kornelia. Tomke heeft veel vriendjes: Romke, Yana Yu en Kornelia. Romke wil graag een vriendje alleen voor zichzelf hebben. Hij wordt verliefd op Snoezewoef, maar dat mag niemand weten. Dat is geheim... Er verdwijnen steeds dingetjes tijdens de barbecue. Hoe kan dat, is er een dief? Tomke gaat op onderzoek uit...

Aanmelden

De voorstelling start om 15.30 uur en duurt ongeveer een half uur. De toegangsprijs is € 2,- voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 4,-. Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via de knop hieronder. Ouders/begeleiders betalen ook.

Freontsjes foar Tomke

Met Tomke op de foto
Na afloop van de voorstelling kunnen de peuters en kleuters samen met Tomke op de foto worden gezet. Vergeet dus niet een fototoestel mee te nemen.

Gratis boekje tijdens de Fertelwike
Tijdens de Fryske Fertelwike, die gehouden wordt van 5 tot en met 8 juni, is het boekje ‘Tomke en syn freontsjes’ gratis af te halen bij de bibliotheek in Heerenveen. Zolang de voorraad strekt.