Poppenkast met Tomke en Romke

5 juni 2018, van 15:30 tot 16:00 | Bibliotheek Akkrum

Kosten: Leden € 2,- | niet-leden € 4,-

Op dinsdagmiddag 5 juni speelt Erics poppenkast de voorstelling ‘Romke en de Snoezewoef’ in de bibliotheek aan de Boarnswal 15 in Akkrum. Deze voorstelling start om 15.30 uur en is geschikt voor peuters en kleuters. Het thema is vriendschap, aansluitend op de activiteiten van Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018.

Romke en de Snoezewoef

Het verhaal gaat als volgt: Op een mooie zomerdag is er een barbecue in de tuin van Kornelia. Tomke heeft veel vriendjes: Romke, Yana Yu en Kornelia. Romke wil graag een vriendje alleen voor zichzelf hebben. Hij wordt verliefd op Snoezewoef, maar dat mag niemand weten. Dat is geheim... Er verdwijnen steeds dingetjes tijdens de barbecue. Hoe kan dat, is er een dief? Tomke gaat op onderzoek uit...

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop hieronder en bij de servicebalie van de bibliotheek in Akkrum. De toegangsprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek (neem het pasje mee!) en €4,- voor niet-leden. Ouders en begeleiders van de kinderen dienen ook een kaartje te kopen.

Freontsjes foar Tomke

Gratis boekje tijdens de Fertelwike
Tijdens de Fryske Fertelwike, die gehouden wordt van 5 tot en met 8 juni, is het boekje ‘Tomke en syn freontsjes’ gratis af te halen bij de bibliotheek in Akkrum. Zolang de voorraad strekt.