Poppenkast met Tomke en Romke

8 juni 2018, van 10:30 tot 11:00 | Bibliotheek Jubbega

Kosten: Gratis

Op vrijdag 8 juni komt Erics Poppenkast 'Romke en de Snoezewoef' spelen in de bibliotheek van Jubbega. Deze voorstelling start om 10.30 uur en is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Romke en de Snoezewoef

Het thema van deze voorstelling is vriendschap, aansluitend op de activiteiten van Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018.

Op een mooie zomerdag is er een barbecue in de tuin van Kornelia. Tomke heeft veel vriendjes, Romke, Yana Yu en Kornelia. Romke wil graag een vriendje alleen voor zichzelf hebben. Hij wordt verliefd op de Snoezewoef, maar dat mag niemand weten. Dat is geheim ...
Er verdwijnen steeds dingetjes tijdens de barbecue. Hoe kan dat, is er een dief? Tomke gaat op onderzoek uit.

De voorstelling start om 10.30 uur en duurt ongeveer een half uur. De toegang is gratis.

Freontsjes foar Tomke

Gratis boekje tijdens de Fertelwike
Tijdens de Fryske Fertelwike, die gehouden wordt van 5 t/m 8 juni, is het boekje Freontsjes foar Tomke gratis af te halen bij de bibliotheek. Zolang de voorraad strekt.