Praat mee over Gezond en vitaal

12 november 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Gratis

Vitaliteit en wat iemand doet om gezond te leven is van persoon tot persoon verschillend. Hoe blijft u fit? En doet u dit alleen of met anderen samen? Welke initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid kent u bij u in de buurt? Wat doet u om langer thuis te kunnen wonen?

Gezond en vitaal, wat is uw verhaal?

Voor iedereen is het antwoord op deze vraag anders. Want vitaliteit en wat iemand doet om gezond te leven is nu eenmaal van persoon tot persoon verschillend. Hoe blijft u fit? En doet u dit alleen of met anderen samen? Welke bijzondere initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid kent u bij u in de buurt? Wat doet u om langer thuis te kunnen wonen? Of anderen langer thuis te laten wonen?

We zijn benieuwd welke mogelijkheden, gedachten en verhalen u heeft over vitaliteit en gezondheid. Hoe u dit voor uzelf, uw gezin en/of omgeving regelt. Of u op dit terrein wensen heeft en nieuwe mogelijkheden voor uzelf en/of voor uw omgeving ziet. Door verhalen uit te wisselen, hopen we dat u anderen inspireert en zelf ook geïnspireerd raakt. Op onze beurt, horen we graag wat er bij u leeft om zo ook ons steentje bij te dragen.

We organiseren een avond om in gesprek te gaan. Deze avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema. We hopen op een gemêleerd publiek. Wij kijken uit naar uw komst. Bent u erbij?

Datum: maandag 12 november
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Plaats: Bibliotheek Heerenveen, Burg. Kuperusplein 48, 8442 CL  Heerenveen.
De toegang is gratis.

De gesprekken worden georganiseerd door De Friesland Zorgverzekeraar, Zorgbelang Fryslân en de Friese bibliotheken.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 8 november aanmelden via de knop hieronder of bij de balie van de bibliotheek.