Presentatie nieuwe gedichtenbundel Job Degenaar

18 november 2017, van 11:00 tot 12:00 | Lemmer

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dichter Job Degenaar uit Lemmer presenteert zijn nieuwe gedichtenbundel "Hertenblues" in de bibliotheek.

Zaterdag 18 november komt de in Lemmer woonachtige dichter Job Degenaar naar de bibliotheek. Hij zal deze ochtend onder het genot van koffie, thee en oranjekoek zijn nieuwe gedichtenbundel "Hertenblues" presenteren.
Met muzikale bijdragen van de veelzijdige zanger-gitarist-componist Stoffel Zandstra (bekend van o.m. de Lemster cartoons over Onder de hoek, het muziek- en theaterstuk Fryslân Heite, het kinderboek Het zwarte Koor, het lied ‘Ús Stoomgemaal’, Lemster Folk en Shantykoor).

Hertenblues

In "Hertenblues", een gebonden uitgave die 91 pagina’s telt en een aantal kleurenafbeeldingen bevat, wordt het veelkleurige leven, inclusief de dood, met een licht melancholische toon bezongen.

Bekende thema’s van Degenaar keren terug, zoals (het verstrijken van) de tijd, liefde, vriendschap, natuur, reizen, moreel besef en de kunst van het dichten. Voorpublicaties waren te vinden in tijdschriften als Poëziekrant, Het Liegend Konijn, Ballustrada, Extaze, De Moanne en Liter.

De prijs in de winkel is € 19,50. Bij de presentatie is het boek verkrijgbaar voor € 15,00. Voor meer informatie over het werk van Job Degenaar: www.jobdegenaar.nl