Het Slaapfestival in Balk

14 juli 2017, 20:00 t/m 15 juli 2017, 08:00 | AZC Balk

Kosten: € 15,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Naar de website van Haring en Humus

Op 14 juli organiseert stichting Haring & Hummus in het Friese Balk Het Slaapfestival. Tijdens dit sfeervolle festival zal het echter niet moeilijk zijn om wakker te blijven! Publiek en andere deelnemers worden verrast en vermaakt met o.a. verschillende muzikale en theatrale performances.

De performances en activiteiten op Het Slaapfestival staan in het teken van de thema’s slapen, dromen en de sterren. Ook zijn er heerlijke hapjes en drankjes vanuit verschillende culturen en hoeken van de wereld te proeven!
Het festival wordt gemaakt en georganiseerd met bewoners van het AZC en inwoners van Balk en omgeving.

Het programma is bekend!

Mooie gedachte

Met de aanschaf van uw kaartje voor Het Slaapfestival op 14/15 juli koopt u gelijk een kaartje voor iemand die dit zelf niet kan betalen.  

Het Slaapfestival vindt plaats op een weiland naast het AZC in Balk. Vanaf 20:00 kan het publiek zich melden bij de receptie van het AZC. De aanschaf van een kaartje verzekert u van toegang tot het festival en alle performances. Ook kunt u op 15 juli aanschuiven aan de lange ontbijttafel voor een gezamenlijke afsluiting van het project en festival met deelnemers en publiek. Daarnaast zijn er een vijftigtal slaapplaatsen beschikbaar op het festival terrein, zodat deelnemers en publiek samen de nacht kunnen doorbrengen onder de sterrenhemel van Balk. Bij de aanschaf van uw kaartje kunt u aangeven of wij voor u een slaapplek kunnen reserveren.

Kaartverkoop

Er zijn twee soorten kaarten te koop:

  • een avondkaart en ontbijt - kosten € 15,- per stuk / 200 stuks beschikbaar
  • een avondkaart met slaapplaats en ontbijt - kosten € 15,- per stuk / 50 stuks beschikbaar

Via onderstaande knoppen kunt u online een kaart reserveren en deze via Ideal betalen. Doet u dit liever niet, dan kunt u voor uw kaarten ook terecht in de bibliotheek in Balk.