Snelle Speer en de roze aap

23 september 2017, van 11:00 tot 11:45 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €2,- | niet-leden €4,-

Inkipinki poppentheater

Zaterdagochtend 23 september speelt Poppentheater Inkipinki ‘Snelle Speer en roze aap’ in de bibliotheek van Heerenveen. Deze voorstelling begint om 11.00 uur en is bestemd voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

Indiaantje op avontuur

Het verhaal gaat over indiaan Snelle Speer. Zij krijgt geschiedenisles van haar vader, opperhoofd Wijze Bizon. Hij vertelt haar het verhaal over de roze aap, maar omdat zij hem niet gelooft, moet ze voor straf op zoek naar een wandschildering in de geheime grot. Geholpen door de sprekende totempaal gaat Snelle Speer moedig op pad. Ze neemt mooie gekleurde veren mee waar de kinderen even op moeten passen.

Onderweg ontmoet Snelle Speer de leeuw, de krokodil en een gekke papegaai die haar allerlei testen laten doen. Uiteindelijk vindt ze de muurschildering van de roze aap, maar wat er dan gebeurt? De terugtocht naar huis is niet zonder gevaar. Heks Kierewiet heeft het voorzien op de echte roze aap. Ze wil de aap vangen en aan een circus verkopen. Komt Snelle Speer weer veilig thuis, zodat ze haar avontuur bij het kampvuur aan haar vader kan vertellen?

Aanmelden

De toegangsprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek (neem je pasje mee!) en €4,- voor niet-leden. Kaartjes zijn te koop bij de servicebalie van de bibliotheek of via de knop hieronder.