Tabletcafé in Wommels

7 mei 2018, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Wommels

Kosten: Gratis

Elke eerste en laatste maandag van de maand kunt u in Bibliotheek Wommels terecht met uw vragen over en ervaringen met de tablet en/of smartphone.

Wat is een Tabletcafé?

Het Tabletcafé is bedoeld als ontmoetingsplek voor senioren die vragen hebben over het gebruik van hun tablet of smartphone.

Heeft u vragen als "Hoe moet ik een app installeren of verwijderen?" "Hoe zet ik een e-book op mijn tablet?". Of wilt u gewoon meer uit uw tablet of smartphone halen? Kom dan eens naar het Tabletcafé!

Iedere eerste en laatste maandag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur zijn in Bibliotheek Wommels vrijwilligers aanwezig die u hierbij kunnen helpen. Dit alles in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kopje koffie/thee.
Deelname is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.
Voor alle duidelijkheid: het is geen cursus. U dient uw eigen (opgeladen) tablet of smartphone mee te nemen en uw Apple-ID of Google Playstore-ID.

Het Tabletcafé is tot stand gekomen door het samenwerkingsverband tussen het Senioren Platform Littenseradiel, SeniorWeb Zuidwest Friesland, de Bibliotheek Wommels en vrijwilligers waaronder Centrum de MIK.

De volgende bijeenkomsten van het Tabletcafé

Het seizoen is afgelopen. In september is er weer Tabletcafé in Wommels.