Terug naar de oerknal met Govert Schilling

12 oktober 2017, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Heerenveen

Kosten: Leden €5,- | niet-leden €7,50

Govert Schilling

In de Maand van de Geschiedenis duikt iedereen in het verleden. Maar wat als je 13,8 miljard jaar teruggaat in de tijd? Hoe zag de geschiedenis van het heelal eruit en hoe moeten we ons de mysterieuze oerknal voorstellen waarmee alles begon? En wat is onze eigen plaats in die onpeilbare kosmische historie?

Govert Schilling

Wetenschapsjournalist Govert Schilling weet de moeilijkste vragen glashelder te beantwoorden, of het nu gaat over de uitdijing van de ruimte of over de vraag wat er eventueel vóór de oerknal was. Laat je meevoeren door de bizarre wereld van de kosmos, naar de wieg van het universum - de ultieme geschiedenistrip.

Govert Schilling schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. Hij publiceerde vele tientallen boeken en ontving diverse prijzen.

Bibliotheek Heerenveen
Donderdag 12 oktober 2017