Voorlezen en knutselen in de herfstvakantie

25 oktober 2017, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Sneek

Kosten: € 2,-- voor leden / € 4,-- voor niet-leden

Er wordt een verhaal voorgelezen over een papa die nooit bang is. Maar is dat wel zo? De enge kinderboekenweek is al voorbij, maar we griezelen nog even door. Na het voorlezen van het verhaal, kunnen de kinderen een pompoen uithollen

Voorlezen

Bibliotheek Sneek organiseert in de schoolvakanties altijd een leuke activiteit voor kinderen waarbij lezen of voorlezen een rol speelt. Want voorlezen bevordert de taal- en leesvaardigheid van kinderen. Deze keer is er gekozen voor het boek Mijn papa is voor niemand bang, of toch? van Rafik Schami. Het verhaal laat zien dat iedereen wel eens bang is en waardoor dat komt.

Na het verhaal worden er pompoenen uitgehold. Iedereen kent het uithollen van pompoenen als traditie voor Halloween. De traditie beweert dat de uitgeholde pompoen boze geesten afschrikt. Waar of niet waar, het is in ieder geval een leuke bezigheid, met telkens weer een uniek resultaat.

Wat?               Voorlezen en knutselen
Waar?             Bibliotheek Sneek
Wanneer?       woensdag 25 oktober
Hoe laat?        15.00 - 16.00 uur
Voor wie?       kinderen van 6 tot 12 jaar
Kosten?          € 2,-- voor leden / € 4,-- voor niet-leden

Graag vooraf aanmelden via onderstaande knop.